09173119959 مشاوره
بهترین آنتی‌ ویروس برای شما

تاریخ انتشار : جمعه 20 شهریور 1394

بازدید : 2621

ویروس‌های کامپیوتری روز به روز قوی‌تر و پیچیده‌تر می‌شوند و هر کابری که دغدغه محافظت از اطلاعات خود را داشته باشد باید به دنبال بهترین ابزار برای دفاع از آن‌ها باشد.

از گذشته مقوله امنیت در هر جنبه‌ای از زندگی جایگاه ویژه‌ای داشته است. امنیت در زندگی دیجیتال ما نیز صادق است زیرا از زمان پیدایش کامپیوتر‌ها، ویروس‌ها نیز توسعه یافتند و هر کدام برای هدف خاصی، از دزدی اطلاعات گرفته تا نابود کردن رایانه قربانی طراحی و منتشر شده‌اند. به همین دلیل بلافاصله پس از تولید اولین ویروس به نام کریپر (Creeper) در سال ۱۹۷۱ اولین آنتی‌ویروس برای نابودی آن به نام ریپر (the Reaper) ساخته شد. از آن زمان همواره جنگ بزرگی بین ویروس‌ها و آنتی‌ویروس‌ها وجود داشته ولی نکته‌ای که نباید فراموش کرد این است که ویروس‌ها همواره یک قدم جلوتر هستند. پس علاوه بر داشتن آنتی‌ویروسی مناسب، رعایت احتیاط برای داشتن رایانه‌ای امن الزامی است.

یکی از نکات نگران کننده استفاده حدود ۲۰٪ از کاربران از آنتی‌ویروس ویندوز است. ویندوز دیفندر یا مایکروسافت سکیوریتی اسنشیال، آنتی‌ویروس متعلق به مایکروسافت است که آن را روی سیستم عامل خود از پیش نصب می‌کند. نرم‌افزار‌های ذکر شده توانایی زیادی در مقابل حملات ویروس‌ها ندارند پس مدام توصیه می‌شود با توجه به نتایج، به فکر گزینه جدیدی باشید.

آنتی‌ویروس‌های بررسی شده

آرم ahnlab

AhnLab سال ۱۹۹۵ در کره جنوبی بنا شد و فعالیت اصلی آن تولید و عرضه نرم‌افزار‌های امنیتی با همین نام است. در سال‌های اخیر AhnLab پیشرفت چشم‌گیری داشته، به طوری که در بعضی از تست‌های ما پا‌به‌پای بزرگان این عرصه حرکت کرده است.

آرم avast

Avast یکی از نرم‌افزارهای امنیتی به نام است که توسط شرکتی به همین نام که سال ۱۹۹۱ در جمهوری چک بنا شده، توسعه داده می‌شود. رابط کاربری آن در سال ۲۰۱۵ مجدد طراحی شده و بسیار کابرپسند است.

آرم avg

AVG که مخفف Anti Virus Guard است، برای اولین بار سال ۱۹۹۲ توسط یک شرکت هلندی با نام مشابه، به بازار عرضه شد. این نرم‌افزار با عرضه رایگان در مدتی محدود توانست توجه کاربران زیادی را به خود جلب کند.

آرم avira

به جرات می‌توان گفت آنتی‌ویروس اویرا یکی شناخته شده‌ترین نمونه‌های موجود به خصوص در ایران‌ است. با رابط کاربری ساده و قدرت فوق‌العاده در شناسایی ویروس، همانند سالیان گذشته جز بهترین گزینه برای کاربران است. طبق آمار‌ها ۹.۶٪ از کاربران دنیا از این آنتی‌ویروس استفاده می‌کنند.

تاریخچه این آنتی‌ویروس به ۱۹۸۸ بر می‌گردد، زمانی که شرکت آلمانی Avira Operations GmbH & Co. KG یکی از اولین نرم‌افزار‌های امنیتی رایانه را برای DOS طراحی کرد.

آرم baidu

زمانی که نام Baidu را می‌شنویم ناخودآگاه ذهنمان سمت موتور جستجو معروف کشور چین می‌رود که در رده ۵ وبسایت پرترافیک جهان قرار دارد. همان شرکت اخیرا اقدام به تولید آنتی‌ویروس نیز کرده است که در تست‌های ما نتایج خوبی را از خود به جای گذاشت. البته آنتی‌ویروس و موتور جستجو تنها بخش بسیار کوچکی از فعالیت این شرکت است. مرورگر، بازی‌های آنلاین و نقشه تنها جزیی از سرویس‌های این شرکت عظیم است.

آرم bitdefender

بیت‌دیفندر یکی از بهترین‌ آنتی‌ویروس‌های موجود است که برای دفعات متعددی لقب آنتی‌ویروس سال را از مجلات مختلف دریافت کرده است. شرکت Softwin در کشور رومانی برای اولین بار آن را سال ۲۰۰۱ عرضه کرد که پیش‌تر با نام (AVX (AntiVirus eXpert از سال ۱۹۹۶ عرضه شده بود. رشد بیت‌دیفندر فوق‌العاده بوده به طوری که توانست رقیبان بزرگ خود را به راحتی کنار بزند.

در سال ۲۰۱۴ این شرکت قابلیتی با نام PHOTON را در نرم‌افزار خود توسعه داد که باعث می‌شود بیت‌دیفندر به مرور زمان خود را با رایانه مقصد تطبیق دهد. این امر به افزایش سرعت رایانه کمک قابل توجهی‌ می‌کند.

آرم bullguard

نرم‌افزار BullGuard سال ۲۰۰۱ در کشور دانمارک عرضه شد و طبق پیش‌بینی‌ها توانست نتایج بسیار خوبی در تست‌ها بگیرد.

آرم emsisoft

امسال Emsisoft با توجه به عملکرد خوبی که در آزمایش‌های مختلف داشت، به عنوان یکی از بهترین آنتی‌ویروس‌ها معرفی شد. هم‌چنین رابط کاربری جدید آن نیز بسیار دوست‌داشتنی است.

آرم escan

ای‌اسکن در چهار آزمایش توانست خود را در میان بهترین‌ آنتی‌ویروس‌ها جای دهد. طراحی نسخه جدید آن نیز بسیار کاربر پسند است.

آرم eset

آنتی‌ویروس ای‌ست نود ۳۲ بدون شک محبوب‌ترین گزینه موجود در ایران است. ESET نام شرکتی در اسلواکی است که سال ۱۹۹۲ بنا شده است. این شرکت در سال‌های ۲۰۰۸، ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ به عنوان موفق‌ترین شرکت این کشور نیز انتخاب شده و نام آن نیز از الهه سلامت و عشق در مصر باستان گرفته شده است. امسال نیز هم‌چون سال‌ها گذشته ESET nod32 توانست عملکرد فوق‌العاده‌ای از خود به جای بگذارد.

آرم fortinet

Fortinet توانست از تست‌ها سرافراز بیرون بیاید و خود را به عنوان یکی از مطرح‌ترین آنتی‌ویروس‌ها معرفی کند.این شرکت چندملیتی در سال ۲۰۰۰ در ایالات متحده تاسیس شد و فعالیت اصلی این شرکت امنیت شبکه است.

آرم f-secure

شرکت Data Fellows در سال ۱۹۸۸ در فنلاند تاسیس شد و سال ۱۹۹۹ به F-Secure تغییر نام داد. عمده فعالیت این شرکت عرضه آنتی‌ویروس با همین نام است. جالب است بدانید که اولین آنتی‌ویروس منتشر شده برای سیستم عامل ویندوز در سال ۱۹۹۴ نیز متعلق به همین شرکت است و اولین آنتی‌روتکیت را نیز در سال ۲۰۰۵ به بازار عرضه کرد. هم‌چنین در سال‌های ۲۰۰۳ و ۲۰۰۶ F-Secure به عنوان بهترین محیط شغلی در فنلاند برگزیده شد.  F-Secure توانست در سه تست‌، خود را در میان بالاترین امتیازات کسب شده قرار دهد.

آرم kaspersky

نیازی به معرفی کسپرسکی نیست. آنتی‌ویروس بسیار قدرتمندی که تمامی نیازهای شما را برطرف خواهد کرد. نتیجه خیره‌کننده کسپرسکی در تمامی تست‌ها همانند سال‌های قبل نشان از تیم قدرتمند شرکت Kaspersky Lab دارد. این شرکت روسی سال ۱۹۹۷ تاسیس شد و در حال حاضر در ۲۰۰ کشور دنیا به بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر و ۲۵۰۰۰۰ شرکت، خدمات امنیتی ارایه می‌دهد. این شرکت بارها از ویروس‌های قدرتمندی که برای دزدی اطلاعات نظامی و محرمانه کشورها تولید شده بودند، پرده برداشته است. شناسایی ویروس Flame (کارشناسان آن را پیشرفته‌ترین ویروس تاریخ می‌دانند) در سال ۲۰۱۲ که رایانه‌های زیادی را آلوده کرد و وزارت نفت ایران نیز یکی از قربانیان آن بود، نمونه‌ای از قدرت بی‌نظیر کسپرسکی در شناسایی ویروس‌ها است.

آرم kingsoft

شرکت کینگ‌ سافت که سال ۱۹۸۹ در چین تاسیس شده است، چند سالی است که به ساخت و عرضه آنتی‌ویروسی با همین نام می‌پردازد. این شرکت نسخه مخصوص موبایل را نیز با نام Cheetah سال ۲۰۱۴ در اختیار کاربران قرار داد.

آرم lavasoft

شرکت لاواسافت سال ۱۹۹۹ در آلمان با هدف توسعه نرم‌افزار‌های امنیتی تاسیس شد. سال ۲۰۱۱ پس از تصاحب این شرکت توسط Solaria Fund، دفتر لاواسافت به مونترال در کانادا منتقل شد. یکی از قابلیت‌های جالب این نرم‌افزار امکان نصب آن به عنوان آنتی‌ویروس دوم رایانه است.

آرم mcafee

شرکت آمریکایی مک‌آفی سال ۱۹۸۷ تاسیس شد و در حال حاضر بزرگ‌ترین کمپانی امنیتی جهان است. شرکت اینتل در سال ۲۰۱۱ اقدام به خرید این شرکت کرد و سال ۲۰۱۴ اعلام کرد که به زودی نام این شرکت از Mcafee Security به Intel Security تغییر خواهد یافت. اگرچه این شرکت سابقه‌ی درخشانی دارد، اما در حال حاضر نشانی از گذشته خود ندارد و با مشکلات زیادی گریبانگیر است.

آرم microsoft

نرم‌افزار Windows defender در این آزمایشات به عنوان معیار پایه قرار گرفته است. زیرا با توجه به عملکرد ضعیف آن، به عنوان آنتی‌ویروس اصلی توصیه نمی‌شود.

 آرم panda

شرکت پاندا سال ۱۹۹۰ در اسپانیا تاسیس شد و سال ۲۰۰۵ در سهم بازار جهانی در رده چهارم قرار گرفت. پاندا توانست در سه مورد از تست‌ها نتایج بسیار خوبی را از خود جای بگذارد.

آرم qihoo

شرکت Qihoo سال ۲۰۰۵ در چین تاسیس شد و فعالیت اصلی آن تولید نرم‌افزار‌های امنیتی برای رایانه و تبلت و موبایل است. کسب حدود ۴۹۰ میلیون کاربر رایانه و ۶۴۰ میلیون کاربر موبایل آمار خیره کننده این شرکت نوپا است.

آرم sophos

شرکت امنیتی Sophos در سال ۱۹۸۵ در انگلیس تاسیس شد. تولید آنتی‌ویروسی با همان نام جزو فعالیت‌های اصلی این شرکت است. اکنون پس از گذشت ۳۰ سال و حدود ۱۰۰ میلیون کاربر و ۲۰۰۰ کارمند، Sophos بزرگ‌ترین شرکت امنیتی اروپا لقب گرفته است.

آرم tencent

به شرکتی دیگر در کشور چین می‌رسیم که در زمینه امنیت رایانه‌ای فعالیت می‌کند. این شرکت سال ۱۹۸۸ تاسیس شده است و آنتی‌ویروس Tencent را تولید می‌کند. ارزش این کمپانی در حال حاضر به حدود ۱۸۰ میلیارد دلار می‌رسد!

آرم vipre

آنتی‌ویروس Vipre در چند سال اخیر توانسته است برای خود نامی دست و پا کند. در آزمایشات ما نیز توانست در ۵ از ۶ تست نتایج خوبی به جای بگذارد.

آرم trendmicro

شرکت Trend Micro Inc سال ۱۹۸۸ در ایالات متحده تاسیس شد ولی اکنون دفتر اصلی آن در ژاپن قرار دارد. ‌Trend micro توانست در سه مورد از تست‌ها بالاترین نمرات را کسب کند.

آزمایشات انجام شده

آزمایشات ما به دو بخش مختلف تقسیم می‌شوند

آزمایشات اصلی یا اجباری که هر آنتی‌ویروسی باید قابلیت شرکت در آن را داشته باشد و نبود چنین قابلیتی به معنی ریسک امنیت کاربر خواهد بود.

آزمایشات فرعی یا اختیاری که قابلیت‌های اضافی آنتی‌ویروس‌ها را می‌سنجد و نبود چنین قابلیتی برای هر آنتی‌ویروسی به معنی ضعف آن نخواهد بود.

تست‌ها و نتایج به دست آمده به شرح زیر است:

آزمایشات اصلی تست حفاظت در شرایط واقعی

اولین و مهم‌ترین قابلیت یک آنتی‌ویروس توانایی محافظت رایانه در شرایط واقعی است. یک نرم‌افزار امنیتی خوب باید این قابلیت را داشته باشد که با کمترین اخطار غلط بیشترین شناسایی را داشته باشد و همواره بدون نیاز به دخالت کاربر بهترین تصمیم ممکن را بگیرد.

در این تست آنتی‌ویروس‌ها را در معرض ۴۱۷ نوع آلودگی مختلف اعم از سایت‌های آلوده تا فایل‌های ویروسی قرار می‌دهیم و سپس به عملکرد آنتی‌ویروس امتیاز می‌دهیم.

 تست شرایط واقعی آنتی ویروس

تست شناسایی فایل‌های آلوده

در این تست ما قدرت موتور اسکن آنتی‌ویروس‌ها را می‌سنجیم. بهترین آنتی‌ویروس باید قابلیت شناسایی تمامی موارد آلوده به ویروس را بدون اخطار غلط داشته باشد. این تست یکی از مهم‌ترین تست‌های ما برای سنجش کیفیت آنتی‌ویروس‌ها است.

در این تست بدون اسکن توسط کاربر، آنتی‌ویروس همزمان باید فایل‌های آلوده را تشخیص داده و دسترسی کاربر به آن‌ها را مسدود کند.

تست شناساسیی فایل آلوده آنتی‌ویروس

تست اخطار غلط

حتما برایتان پیش آمده که آنتی‌ویروس شما فایلی که از پاک بودن آن مطمئن هستید را به عنوان ویروس شناسایی کند. در این حالت درست مانند آلوده شدن رایانه به ویروس، آنتی‌ویروس برای شما دردسر ایجاد خواهد کرد. پس کمترین اخطار غلط یکی از قابلیت‌های مهم یک آنتی‌ویروس قدرتمند است.

در این تست اگر آنتی‌ویروس چندین پردازش و فایل یک نرم‌افزار را، مخرب تشخیص دهد، ما فقط یک امتیاز منفی برای آنتی‌ویروس در نظر خواهیم گرفت.

تست اخطار غلط آنتی ویروس

تست تاثیر روی عملکرد سیستم

آنتی‌ویروس‌ها همواره روی سیستم شما تاثیر منفی خواهند گذاشت، زیرا باید به طور مداوم با اسکن فایل‌ها و پردازش‌ها از آلوده شدن و ورود ویروس‌ها جلوگیری کنند. اما میزان این تاثیر منفی برای بسیاری از کاربران خصوصا کسانی که از کامپیوترهایی با سخت‌افزار قدیمی‌تر استفاده می‌کنند، بسیار حائز اهمیت است.

در این تست ما رایانه را تحت فعالیت‌های زیر قرار می‌دهیم و سپس عملکرد آن‌ را با نرم‌افزار PC Mark می‌سنجیم.

فعالیت‌ها عبارتند از: کپی حجم زیادی از اطلاعات. آرشیو فایل‌های حجیم. انکود فایل‌های چندرسانه‌ای. نصب و باز کردن نرم‌افزارهای مختلف. دانلود فایل‌های حجیم

تست عملکرد آنتی ویروس

آزمایشات فرعی تست هوش مصنوعی

در این تست، هوش مصنوعی آنتی‌ویروس‌ها بررسی می‌شود تا عکس‌العمل آن‌ها را در برابر رفتار ویروس‌های ناشناخته بسنجیم. سعی ما بر این است که آنتی‌ویروس‌ها را با جدید‌ترین و ناشناخته‌ترین ویروس‌ها آزمایش کنیم تا عملکرد آن ها را در برابر رفتار مشکوک این ویروس‌ها ببینیم و آن را ارزیابی کنیم.

تست هوش مصنوعی آنتی ویروس

تست پاک کردن بدافزارها

توانایی پاکسازی سیستم از بدافزارهایی که سیستم را آلوده کرده است، یکی از قابلیت‌های مهم آنتی‌ویروس‌ها است. با این وجود بعضی از انواع آنتی‌ویروس‌ها فاقد این قابلیت هستند و نصب نرم‌افزارهای مخصوص این کار مانند Malware Bytes را در کنار محصول خود پیشنهاد می‌دهند.

تست حذف بدافزارها آنتی ویروس

جمع‌بندی

لقب بهترین آنتی‌ویروس موجود به طور مشترک به دو محصول Bitdefender و Kaspersky می‌رسد. هر دو آن‌ها توانستند در تمامی آزمون‌ها جزو بهترین‌ها باشند و در بعضی از تست‌ها نیز استاندارد‌های جدیدی تعریف کنند. این دو محصول توانایی ارایه امنیت در بالاترین سطح را دارند.

در مرحله بعدی آنتی‌ویروس‌های AVG، Avira، Emsisoft، Eset، F-Secure، Fortinet قرار گرفتند.این محصولات توانستند عملکرد بسیار خوبی ارایه دهند و خود را به عنوان آنتی‌ویروس‌های امن و کاملا قابل اعتماد معرفی کنند.

در آخر نکات دیگری را نیز باید هنگام انتخاب آنتی‌ویروس مدنظر قرار دهید. این نکات شامل قیمت، امکانات و قابلیت‌های ارایه شده، رابط کاربری و پشتیبانی است. سعی کنید با بررسی نکات گفته شده و نتایج آزمایشات ما بهترین گزینه را برای حفاظت اطلاعات خود انتخاب کنید.

برچسب ها :


آخرین مطالب وبلاگ سیرن

خدمات طراحی سایت سیرن