مشاوره رایگان : 09173119959
به نظرم اینکه بگوییم وردپرس امنیت کمی دارد، کملطفی است. در واقع باید اینطور گفت: «وردپرس نسبت به بسیاری از سیستمهای مدیریت محتوا آسبپذیرتر است!» این یعنی یک هکر متخصص میتواند برای هک کردن و دسترسی به اطلاعات سایت وردپرسی شما، روشهای مختلف و زیادی را امتحان کند. از دسترسی به سایت به کمک یک افزونه قدیمی و آپدیت نشده گرفته تا رمز ورود آسان و... .
در واقع هکرها به خاطر محبوبیت بالای وردپرس و open source بودنش با تمامی جزئیاتش، از آدرس صفحه ورود گرفته تا نحوه اسپم کردن در بخش نظرات و دیگر موضوعات آن آشنایی دارند. با توجه به این، یک سایت وردپرسی که امنیت یکسانی نسبت به یک سایت ساخته شده با سیستم مدیریت محتوای دیگری دارد، بیشتر آسیبپذیر است.
سرعت سایت یکی از مهمترین فاکتورها چه در افزایش « نرخ تبدیل » کاربر به خریدار و چه در سئو و بهینه سازی سایت محسوب میشود. حالا این سرعت به چیزهای مختلفی هم بستگی دارد. از ظاهر سایت تا تصاویری که در هر صفحه بارگذاری میکنید و کدنویسی قالب. اما به طور کلی در اغلب قالبهای وردپرسی، شما به طور پیشفرض با مشکل سرعت پایین روبرو هستید.
در این میان شاید حتی مشاهده دورههای مختلف آموزشی در این زمینه هم به شما کمکی نکرده و در نهایت مجبور باشید برای بهینه کردن سرعت، از یک متخصص کمک گرفته و به او هزینه نسبتا زیادی بپردازید.
ببینید، به طور کلی وجود مشکلات فنی در دنیای وب و طراحی سایت یک چیز بسیار عادی است. این یعنی حتی اگر یک طراح سایت در شرکتتان استخدام کنید هم ممکن است هر از گاهی باز به مشکلات فنی برخورد کرده و سایتتان از دسترس خارج شود.
اما خب در وردپرس به دلیل وجود افزونههای مختلف، تغییراتی که خودتان یا ادمین از سر ناآگاهی در سایت به وجود میآورید و... کمی این مشکلات فنی بیشتر هستند. حالا در این بین اگر یک متخصص وردپرس در کنارتان نباشد شاید حل کردن این مشکلات کمی اذیتتان کند و حتی مجبور به هزینه کردن شوید. به همین دلیل است که تمامی سایتها و فروشگاههای اینترنتی پرتال با پشتیبانی کاملا رایگان و 24 ساعته ارائه میشوند.
در یک وب سایت طراحی شده با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی، (برنامه نویسی شده از صفر) شما باید برای داشتن هر قابلیت، با طراح یا برنامه نویس تماس گرفته و درخواست ایجاد گزینه مورد نظرتان را کنید.
حالا در وردپرس تعداد زیادی افزونه در دستهبندیهای مختلف وجود دارد که هر کدام بخشی از قابلیتهای مورد نظر را برایتان میسازند. تا اینجا این یک مزیت به نظر میرسد اما مشکل وقتی شروع میشود که بدانید خیلی مواقع نصب این افزونهها روی سایت مشکلات زیادی به وجود میآورد.
از کاهش سرعت گرفته تا تداخل با دیگر افزونهها، مشکلات فنی و البته مشکلات امنیتی! بنابراین بهتر است اگر به سراغ سایتهای وردپرسی میروید، از متخصصان برنامه نویس برای اضافه شدن اغلب قابلیتها کمک بگیرید و دائم به سراغ افزونههای جدید نروید.
ببینید، هم افزونهها و هم قالبهای وردپرسی، دائم باید توسط سازندهشان بروزرسانی شوند. این موضوع ممکن است 2 مشکل ایجاد کند:
اول از همه اینکه باید به طور مداوم (ماهی چند بار) به سراغ پنل وردپرس رفته و از بروز بودن افزونهها و قالبها اطمینان پیدا کنید.
در درجه دوم هم اینکه باید همیشه حواستان باشد که مبادا یک افزونه قدیمی شده و سازندگانش از بروزرسانی آن خودداری کنند. در این صورت ممکن است آسیبپذیری امنیتی و فنی سایت بالا رفته و مجبور شوید افزونه را حذف کنید.
اگر بخواهم مقایسه کنم، ساخت سایت با وردپرس حداقل نسبت به ساخت سایت با بسیاری از سیستمهای رقیبش، ارزانتر است. اما مشکل اینجاست که در بسیاری از منابع آموزشی، از وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای کاملا رایگان اسم برده میشود.
این در حالی است که خود این ابزار رایگان بوده اما اغلب قالبها و افزونههای حرفهای و خوبی که با کمکشان باید سایتتان را بسازید، پولی هستند. بنابراین اگر با خیال طراحی سایت رایگان به سراغ وردپرس میروید، بدانید که در بهترین حالت هم باید چیزی در حدود یکسوم یا نیمی از هزینه یک سایت ارزانقیمت را برای ساخت وب سایت با این سیستم بدهید.
مورد دیگری که میتوانم از آن به عنوان یکی از معایب وردپرس یاد کنم، این است که در بسیاری از مواقع نیاز به خصوصیسازی و حتی خصوصیسازی با کدنویسی اختصاصی دارد!
این یعنی ممکن است نیاز به قابلیت خاصی داشته باشید که شما را مجبور میکند 2 افزونه مشابه را روی سایت نصب کنید و در همین حال تداخل افزونهها باعث مشکلات فنی شود. یا اینکه بخواهید بخشی از سایت بهشکلی متفاوتی کار کند اما هیچ افزونهای نتواند نیاز شما را برآورده کند. در این شرایط آخر باید به سراغ یک متخصص وردپرس یا متخصص برنامه نویسی رفته و از او برای خصوصیسازی سایت کمک گرفته و البته هزینهاش را بپردازید.
فکر نکنم در مورد هیچ سیستم مدیریت محتوایی به اندازه وردپرس در سطح وب آموزش رایگان و غیر رایگان وجود داشته باشد. اما بدانید که برای بسیاری از افزونههای این سیستم، آموزشهای بسیار اندکی وجود دارد. پس اگر قصد اضافه کردن یک قابلیت متفاوت به کمک افزونه جدیدی به آن را داشته باشید، احتمالا باید زمان زیادی را برای یادگیری بگذرانید.
بالاتر هم به این موضوع اشاره کردم که به طور کلی مشکلات فنی در سایتها و همینطور سایتهای وردپرسی زیاد دیده میشود. حالا اگر سایت وردپرسیتان را خودتان طراحی کرده باشید، کمی بیشتر به مشکل میخورید. چون این سیستم کاملا رایگان است و هیچ پشتیبان اختصاصی ندارد. در این شرایط است که مجبورید دست به دامان سایتهای سطح وب و انجمنهای آنلاین و گروههای تلگرامی شوید تا شاید متخصصان جوابگویتان بوده و در رفع مشکل کمکتان کنند.
ما از جدیدترین تکنولوژی های تحت وب بهره می بریم.برای سفارش طراحی سایت خود با شماره 09173119959 تماس بگیرید
نام و نام خانوادگی :*
ایمیل :
نظرات: *
خدمات طراحی سایت سیرن
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به گروه طراحی سیرن می باشد و هر گونه کپـی برداری از آن پیــگرد قانـونی خواهد داشت
صفحه نخست
سفارش طراحی
نمونه کارها
وبلاگ
تماس با ما