مشاوره رایگان : 09173119959
آنهایی که تجربه این کار را داشتهاند، میدانند منظور من چیست. در حال حاضر و با پیشرفت تکنولوژی، لزوم داشتن یک وبسایت برای کسب و کارها بیشتر احساس میشود. با چند تا عدد و رقم میگویم که دقیقا داشتن یک وبسایت به چه دردی میخورد.
طی آمارهای سایت اینترنت لایو استیت (Internet Live State) بیش از نیمی از مردم جهان کاربر اینترنت هستند. آخرین باری که به این سایت مراجعه کردم، ۴ میلیارد و ۷۶۰ میلیون نفر کاربر اینترنت بودند. شما هم میتوانید آمار بهروز شده را در این سایت ببینید.
نکته مهم دیگر این که همین الان بیش از یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون سایت فعال وجود دارد که در حال ارائه خدمات مختلف به کاربران در سراسر دنیا هستند.
آمارهای این سایت میگوید در ایران بیش از ۳۹ میلیون سایت فعال وجود دارد و در این لیست، ایران در رتبه هجدهم دنیا جای گرفته است. خب از این آمارها نتیجه میگیریم که چقدر اینترنت در دنیای امروز مهم است و تاثیر چشمگیری در زندگی همه ما داشته و دارد.
فکر کنید تنها بخش کوچکی از آمارهایی که دادیم، مشتری شما باشند. فکر میکنید چقدر کسب و کار شما رشد میکند؟ مشتریان شما چند برابر میشوند؟همه اینها بهعلاوه دهها دلیل دیگر نشان میدهد که داشتن وبسایت اهمیت زیادی دارد.
اولین قدم در راه اندازی وب سایت انتخاب و ثبت دامین است. دامین باید کوتاه، مختصر و کاربردی باشد که از همه مهمتر آزاد بوده و قبلا توسط شخص یا سازمان دیگری ثبت نشده باشد. همچنین به خوبی در ذهن کاربران باقی بماند و چه بهتر که در انتخاب نام دامنه از برند تجاری که ارائه میدهید هم نشانهای مشاهده شود.
پس از انتخاب نامی متناسب با خدمات و محصولاتی که قرار است در دنیای آنلاین معرفی شود؛ باید به طراحی سایت و هاست آن برنامه ریزی شود. گام دوم در راهاندازی وب سایت انتخاب و خرید هاست پایدار و پر سرعت است. قرار دادن طراحی وب سایت بر روی یک هاست مطمئن می تواند به بهبود سئوی سایت کمک کند. چون هر زمان که کاربران به سایت شما مراجعه کنند و سایت به درستی بارگزاری شود به تنهایی در رشد جایگاه سایت موثر خواهد بود و در ادامه افزایش بازدید سایت را دنبال دارد.
اما سومین گام و مهمترین بخش نحوه راه اندازی سایت طراحی آن است.
طراحی سایت یا وب دیزاین Web-Design به مراحل طراحی و ساخت یک پایگاه اینترنتی جهت اطلاعرسانی، معرفی شرکت و ارائه محصولات آن گفته میشود. طراحی وب سایت یک پروسه است که از لایهسازی صفحات وب، تولید محتوا، طراحی گرافیکی و رعایت اصول سئو تشکیل شده است.
این مرحله مخصوص کسانی است که میخواهند سایت فروشگاهی ایجاد کنند؛ پس اگر قصدتان راهاندازی یک سایت شخصی یا خبری است، میتوانید از این مرحله بگذرید.
خب؛ فروشگاه اینترنتی، بدون درگاه پرداخت عملاً به هیچ دردی نمیخورد! و برای اینکه درگاه پرداخت بانکی بگیرید، ابتدا باید نشان اعتماد یا اینماد دریافت کرده باشید.
بعد از اینکه اینمادتان تائید شد، باید مدارک حقوقی یا حقیقی خود را آماده کنید و برای دریافت درگاه مستقیم پرداخت، به بانک مورد نظر مراجعه کنید. این پروسه اداری ممکن است کمی طول بکشد و بعد از تائید مدارک، یک برنامهنویس باید تکهکدی را برای نصب درگاه روی سایتتان اضافه کند.
یک نوع دیگر درگاه پرداخت هم داریم که به آن درگاه واسط پرداخت میگویند. در درگاههای واسط، یک شرکت از قبل مراحل اداری را پشت سر گذاشته و پول خرید از سایت شما، ابتدا به حساب این شرکت ریخته میشود؛ سپس به صورت روزانه یا در یک بازۀ زمانی مقرر، جمع مبالغ به حساب شما حواله میشود.
دردسرهای درگاه واسط از درگاه مستقیم خیلی کمتر است و آن پروسههای طولانی اداری و نیاز به کدنویسی را ندارد. حتی اگر درگاه دچار مشکل شود، وظیفۀ حل این مشکل، بر عهدۀ شرکت واسطه است. فقط تنها عیبی که وجود دارد این است که پول بهصورت آنی به حساب شما ریخته نمیشود.
حالا نوبت شما است تا نتیجهگیری کنید. چه دامنهای میخرید و از چه هاستی استفاده میکنید؟ از کدام روش برای راه اندازی سایت خود استفاده میکنید؟ بودجه شما چقدر است؟
اگر هنوز هم در انتخاب راهکار مناسب خود مردد هستید، میتوانید روی کمک شرکت سیرن حساب کنید.
ما از جدیدترین تکنولوژی های تحت وب بهره می بریم.برای سفارش طراحی سایت خود با شماره 09173119959 تماس بگیرید
نام و نام خانوادگی :*
ایمیل :
نظرات: *
خدمات طراحی سایت سیرن
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به گروه طراحی سیرن می باشد و هر گونه کپـی برداری از آن پیــگرد قانـونی خواهد داشت
صفحه نخست
سفارش طراحی
نمونه کارها
وبلاگ
تماس با ما